Kiest u voor gemak en kwaliteit?Kies dan voor ons schoonmaakbedrijf.

Klantervaringen

Judith Helwegen

Huisvrouw

Zij bieden mij de wekelijkse schoonmaak in mijn woning, wassen en strijken mijn kleren en maken ook mijn bed op. Ook helpen ze mij bij het doen van mijn boodschappen en de zorg voor mijn maaltijd.

Marcel Brokking

Horeca-ondernemer

Voor wat betreft de schoonmaak van het hotel heb ik die partner gevonden in GPS schoonmaakbedrijf.
Een jong en dynamisch bedrijf, gerund door twee mensen die weten waar ik het over heb als ik praat over kwaliteit en flexibiliteit. Mensen die snappen dat een horecabedrijf als hotel Derlon ieder uur per dag moet voldoen aan de eisen van de moderne gast en je niet in de kou laten staan als er onverwachts iets gebeurt in de Horeca-gelegenheden.

Tom Mingels

Ingenieur

Op een gegeven moment werden de schoonmaaktaken mij te veel en had ik echt behoefte aan een helpende hand. Ook al ben ik best kritisch; mijn thuishulp van GPS-Schoonmaakbedrijf biedt mij deze helpende hand boven verwachting!

Maria Prins

Verpleegster

Wij kennen dit schoonmaakbedrijf uit Maastricht al enige tijd. Ze maken professioneel schoon en de extra's zonder bijkomende schoonmaakkosten. Onlangs bijvoorbeeld tapijtreiniging van het kantoor/loopvuil. Onze afdeling is meer dan tevreden over dit schoonmaakbedrijf en haar dienstverlening.

Onze werkzaamheden